Centrul pentru Industriile Limbii (CIL)

CURSURI: Practica Intensivă a Limbii (PIL). Oferta de cursuri

NOU! Primim înscrieri pentru cursurile PIL (Practica intensivă a Limbii)

 

  • veţi putea să învăţaţi sau să vă perfecţionaţi cunoştinţele în una dintre limbile pe care vi le propunem prin cursurile de practica intensivă a limbii (la preţuri studenţeşti);
  • NOU! Dacă sunteţi deja experimentat în comunicarea uzuală în una dintre limbile franceză sau engleză, puteţi alege un curs PIL de franceză sau engleză juridică (la acelaşi preţ, în aceleaşi condiţii).

Chiar dacă oferta cuprinde în continuare toate cursurile afişate prin intermediul acestui site, având în vedere urgenţa mare a recuperării nivelului de competenţă în limbile care formează specializarea LMA, în semestrul II al anului universitar 2012-2013 CIL va trata prioritar limbile română, engleză, franceză, germană, spaniolă şi italiană, dar vă oferă deopotrivă cursuri pentru oricare dintre limbile care se predau la CIL. 

Aşadar, vă aşteptăm să învăţaţi sau să vă perfecţionaţi engleza, franceza, germana, spaniola, portugheza, italiana sau româna împreună cu noi.

Autoevaluarea, o problemă?

În primul rând, la constituirea grupelor, profesorii vă vor da un test de plasament în funcţie de nivel. De asemenea, vă propunem să vizitaţi rubrica noastră rezervată competenţelor lingvistice şi evalării acestora conform Cadrului European Comun de Referinţă : Limbi moderne aplicate (LMA)/ Langues Etrangères Appliquées (LEA).

Cum vă puteţi înscrie?

Foarte simplu, citind mai întâi ce înseamnă un curs PIL (DESCRIEREA_PIL.pdf ), ce oferă acest curs, citind cu atenţie regulamentul de preînscriere şi înscriere şi descărcând de pe această pagină fişa de preînscriere pe care o returnaţi  compleatată, prin e-mail (dacă aţi ales un curs fără test de nivel cum este cel de franceză juridică, scriere creativă în limbile franceză, engleză, redactare în limbile franceză, engleză, germană, spaniolă, italiană, aplicaţii informatice în limbile franceză şi spaniolă), la adresa contact_cil@yahoo.fr

Fişa de preînscriere pentru cursul de practica intensivă a limbii /franceză/ engleză/ germană/portugheză/română/spaniolă/italiană

Fişa de preînscriere franceză juridică

Fişa de preînscriere engleză juridică

Important! Fişa de preînscriere se va trimite NUMAI în cazul în care sunteţi sigur(ă) că doriţi să urmaţi cursul (respectarea angajamentului din fişă este obligatorie. Citiţi cu atenţie). Se mai fac preînscrieri până la data de 30 0ctombrie 2012.

 

Întrebări frecvente

 

1.Dacă scriu la adresa contact_cil@yahoo.fr    ajunge ca să mă consider preînscris?   

Răspuns: Da, considerăm realizată preînscrierea dumneavoastră şi prin e-mail, cu condiţia ca în mesaj să precizaţi foarte clar numele şi prenumele dumneavoastră, anul de studii, grupa în care sunteţi înmatriculat facultate şi ce fel de curs doriţi să urmaţi la CIL. Pentru PIL, la grupele de aducere la nivel se va face un test de plasament care va permite o încadrare corectă în grupa de nivel a fiecărui cursant. Totuşi, vă rugăm să păstraţi legătura cu dna Felecan pentru finalizarea înscrierii şi pentru autorizarea plăţii, atunci când se formează grupele.

 

 

 

2. Ce alte cursuri de practică intensivă  a limbii se mai pot urma la Centrul pentru Industriile Limbii?

Răspuns: Pentru cei interesaţi, CIL oferă şi alte forme de cursuri intensive: franceză juridică şi administrativă, engleză juridică şi administrativă scriere creativă în limbile franceză, engleză, redactare în limbile franceză, engleză, germană, spaniolă, italiană, aplicaţii informatice în limbile franceză şi spaniolă, precum şi alte cursuri de larg interes pe care le putem oferi oricând oferim la propunerea studenţilor. Un curs PIL poate începe oricând, în orice moment al anului, cu condiţia să se fi format o grupă.

 

OferteleCIL_martie_2010.pdf Oferta de cursuri din 2010 rămîne valabilă şi în 2013 în condiţiile în care se formează grupe de minim 10 persoane. Tariful aprobat pentru 2013 este de 500 lei pentru un modul de 42 de ore (vezi PIL) şi 1000 lei pentru un an de studiu la modulul de Limbă D.

 19/01/2012
0 Poster un commentaire

A découvrir aussi